Postup přípravy
Krok 1: Jablko odjadřincujeme a nakrájíme na drobné kostičky, přidáme rukolu, vše zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Vše necháme v misce jen chviličku odležet.
Krok 2: Mango oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme na talíř, přidáme jablko s rukolou a navrch na plátečky rozebraný filet z uzeného lososa. Nad talířem se projdeme s mlýnkem na pepř a špetkou soli.
Krok 3: Podáváme hned, nenecháváme odležet - s kouskem bagetky třeba i opečené nebo jen tak...
Zveřejněno 1. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený losos s mangem a salátkem z jablka a rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3WE4
Moje poznámka
Uzený losos s mangem a salátkem z jablka a rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3WE4
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
uzeny pstruh s rukolou,
losos s rucolou
Suroviny:
losos uzený,
mango,
jablko,
rukola,
šťáva citronová,
olej olivový,
pepř
Komentáře (6)
Pryskyřičná chuť manga s touto rybkou, to celé podtržené pikantní rukolou
No a to vlastenecké "voňavé české jablko" tam vidím spíše jako vatu navíc, že aby se jeden vyfutroval, aniž by se zruinoval...