Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 207 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,41 g |
Tuky | 3,42 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 156,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme tesne nad povrch vodou a necháme zakrytú stáť pri izbovej teplote 24 hodín.
Krok 2: Potom pridáme na malé kocky nakrájané jablko a banán, med a škoricu. Jemne premiešame a podávame.
Zveřejněno 14. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka s jablky bez tepelné přípravy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjG8
Moje poznámka
Pohanka s jablky bez tepelné přípravy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjG8
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 1 hodinou
Kuře na zelí
kimlo před 1 hodinou
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 14 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Suroviny:
pohanka,
jablko,
banán,
skořice,
med
Komentáře (3)