Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 207 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,41 g |
Tuky | 3,42 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 156,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme tesne nad povrch vodou a necháme zakrytú stáť pri izbovej teplote 24 hodín.
Krok 2: Potom pridáme na malé kocky nakrájané jablko a banán, med a škoricu. Jemne premiešame a podávame.
Zveřejněno 14. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka s jablky bez tepelné přípravy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjG8
Moje poznámka
Pohanka s jablky bez tepelné přípravy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjG8
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 9 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Suroviny:
pohanka,
jablko,
banán,
skořice,
med
Komentáře (3)