Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,78 g |
Tuky | 69,00 g |
Vláknina | 54,67 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 267,17 g |
Postup přípravy
Vaříme pět minut, potom přidáme zcezené fazole a nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a vaříme dalších pět minut. Krok 2: Polévku odstavíme z ohně a vložíme do ní špenát a natrhanou bazalku. Krok 3: Na talířích posypeme polévku strouhaným sýrem a ihned podáváme.
Zveřejněno 21. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3W39
Moje poznámka
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3W39
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 55 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Suroviny:
vývar zeleninový,
těstoviny torteliny,
fazole bílé,
rajče,
špenát baby,
bazalka čerstvá,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (4)