Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poháry s ovocem a Lučinou pro děti i dospělé

Je tak snadné si tento dezert připravit během několika minut doma, obsah skleniček může být velice variabilní. Nejčastěji se pohár servíruje v misce nebo skleničce a vždy s sebou nese nádech slavnostní události. .

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny pro 4 kusy

4kusy

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 005 kJ /
479 kcal
Bílkoviny6,03 g
Tuky17,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy65,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny smícháme a ušleháme jogurt, tvaroh, cukr, a Lučinu do hladkého krému. Krok 2: Do poháru vložíme na dno pokapané piškoty, polijeme rozvarem nebo topingem, přidáme pokrájené jahody. Ochutíme likérem nebo pudingem a opět přidáme ušlehanou bílou jogurtovou směs. Krok 3: Zdobíme ovocem a rozvarem nebo topingem.

Zveřejněno 10. 8. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2wWW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2wWW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Ty jsou tak krásné.<3:-K

<3:-K:yes::yes:

Tématické fráze:
ovocné poháry, ovocné poháry pro děti, jahodový pohár, recept na ovocné poháry, recepty z jahod, ovocné poháry - recepty, ovocné poháry recepty, rozvar s jahod na puding, jahodové poháry, tvarohový pohár s ovocem, ovocný rozvar chia pudink, ovocný rozvar na poháry, pohary s ovocem amaskarpone, rozvar z jahod na poháry, ovocny pohary pro děti, recepty z jahodami, recept na poháry, poháry - recepty, rozvar s chia, ovocný pohár s mascarpone a jahody

Suroviny:
jogurt bílý, tvaroh měkký, lučina, cukr moučkový, cukr vanilkový, likér vaječný, jahody, ovoce, piškoty, meduňka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu