Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 295 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,53 g |
Tuky | 31,41 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 29,73 g |
Postup přípravy
Vajce vidličkou rozšľaháme. Krok 2: Hermelín obalíme vo vajíčku a kuskuse, pričom kuskus naň rukou popritláčame dobre z oboch strán. Krok 3: V horúcom oleji vyprážame Hermelín z oboch strán dozlata. Krok 4: Na omáčku dobre rozmixujeme čierne ríbezle, cukor, štipku soli a vínny ocot. Krok 5: Hotový Hermelín ihneď podávame s omáčkou na liste šalátu s opečenými plátkami bagety.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Moje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinkové pesto
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 2 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 2 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 2 hodinami
Jednohubky na párty
Moanka před 2 hodinami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 2 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
kuskus,
vejce,
olej,
rybíz černý,
ocet,
cukr moučkový,
sůl,
salát,
bageta
Komentáře (9)
Já k obalovanému smaženému ( nebo grilovanému) Hermelínu mám moc ráda brusinky, kompot maličko rozmělnit vidličkou, dochutit, kapku okyselit....