Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 295 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,53 g |
Tuky | 31,41 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 29,73 g |
Postup přípravy
Vajce vidličkou rozšľaháme. Krok 2: Hermelín obalíme vo vajíčku a kuskuse, pričom kuskus naň rukou popritláčame dobre z oboch strán. Krok 3: V horúcom oleji vyprážame Hermelín z oboch strán dozlata. Krok 4: Na omáčku dobre rozmixujeme čierne ríbezle, cukor, štipku soli a vínny ocot. Krok 5: Hotový Hermelín ihneď podávame s omáčkou na liste šalátu s opečenými plátkami bagety.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Moje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 11 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Petik05 před 2 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 5 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 5 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 6 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 7 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 8 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 11 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
kuskus,
vejce,
olej,
rybíz černý,
ocet,
cukr moučkový,
sůl,
salát,
bageta
Komentáře (10)
Já k obalovanému smaženému ( nebo grilovanému) Hermelínu mám moc ráda brusinky, kompot maličko rozmělnit vidličkou, dochutit, kapku okyselit....