Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 429 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,36 g |
| Tuky | 0,52 g |
| Vláknina | 5,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džuveč s tuňákem podomácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RPm
Moje poznámka
Džuveč s tuňákem podomácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RPm
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 53 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na džuveč,
dzuvec s ryzi a tunakem
Suroviny:
tuňák v konzervě,
rýže,
cibule,
rajče,
paprika čerstvá bílá,
protlak rajčatový,
hrášek,
paprika sušená sladká,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
Eja57 : ne,ne, jsou to větší kousky , strašně dobré, kupuji v Tamda Food a můžu doporučit
A zrovna konzerva tuňáka nebo třeba fazolí je jistota, že se dá vykouzlit za chvíli moc dobré jídlo...
Ještě jednou se omlouvám, velmi
Tohle stejně jako Pucmelounovy "Naše oblíbené fazole" já ( a určitě nejsem sama) občas dělám v různých variacích ale nenapadlo by mne to sem dát jako recept....
Přitom je to rychlé, nutričně naprosto v pořádku a ještě při dobrém ochucení je to moc dobré
Minulý víkend mi zbyly přílohy - trocha rýže, trocha brambor, prskla jsem to na pánev s trochou oleje, lehce opekla, přidala kousky tuňáka ve vlastní šťávě, papriku na proužky, rajčatový protlak ( používám Mutti v tubě), dochutila solí a pepřem, na poslední minutu trochu hrášku z konzervy, na talíři posypala natí z cibulky a troškou nasekané chili papričky a bylo hotovo - cca 7 minut, jsem rychlejší než Jamie Oliver