Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 054 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,90 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 29,17 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,50 g |
Sůl | 16,20 g |
Sacharidy | 352,03 g |
Postup přípravy
Pak přidáme všechny ostatní suroviny a vymísíme těsto, které necháme asi hodinu kynout. Krok 2: Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme z něj úzký, dlouhý bochník a ten dáme nakynout na plech s pečícím papírem nebo fólií. Krok 3: Po vykynutí potřeme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (210°C/10 min, 190°C/asi 30-40 min).
Hotový opatrně přeložíme na mřížku vychladnout.
Zveřejněno 20. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pro celou rodinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ov9B
Moje poznámka
Chléb pro celou rodinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ov9B
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 10 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 14 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 15 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 6 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 11 hodinami
Bramboračka
Yrian před 11 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 13 hodinami
Karbanátky
Bomber před 13 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 14 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 14 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 15 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro rodinu,
chleb co dlouho vydrzi recept
Suroviny:
kefír,
voda,
kmín drcený,
cukr,
sůl,
olej,
brambory,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)