Červený Coleslaw s řízky na jižanský způsob
Kuřecí řízky jako z fast foodu snadno připravíte i doma. Stačí okořenit a naložit do podmáslí, díky kterému budou krásně křehké a šťavnaté. Podávat můžete se salátem Coleslaw z červeného zelí, jehož příprava je stejná, jako ze zelí bílého.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 241 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,50 g |
Tuky | 117,42 g |
Vláknina | 11,37 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 41,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červený Coleslaw s řízky na jižanský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvR3
Moje poznámka
Červený Coleslaw s řízky na jižanský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvR3
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 54 minutami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 4 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 19 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 35 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 13 hodinami
Suroviny:
zelí červené,
mrkev,
cibule,
celer,
majonéza,
jogurt,
olej,
ocet vinný,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
prsa kuřecí,
podmáslí,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
tymián sušený,
pepř cayenský,
pepř mletý,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
semínka sezamová,
pepř cayenský,
olej
Komentáře (7)