Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 429 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 56,17 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 651 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 13,34 g |
Postup přípravy
Paprikáš podáváme s tarhoňu či s jinými těstovinami, nočky, knedlíkem. Krok 4: Pokud místo slepice použijeme kuře, nevaříme ho, jen díly kuřete nejdřív na oleji a slanině opečeme, na chvíku vyjmeme stranou z kastrolu. Uděláme cibulovo-paprikový základ, do kterého po podlití hned vrátíme opečené kuřecí díly a jen prodloužíme dobu dušení do změknutí kuřecího masa. Ostatní postup je stejný.
Zveřejněno 3. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš ze slepice (maďarský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL86
Moje poznámka
Paprikáš ze slepice (maďarský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yL86
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
slepice na paprice,
vařené pro slepice na paprice s rajčata,
paprikas z varene slepice
Suroviny:
slepice,
slanina,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar slepičí,
ocet,
sůl
Komentáře (10)
Slepici na smetane s bilym chlebem, jen si trosku omacku prikyselim, treba citronem. Omacky delam mene, ale pekne vyraznou, slaninu nedavam. Maso na taliri urcite vzdy zbavene kosti. Slepka, ac dobre uvarena, se stehenich kloubuku rada trochu "drzi"
Z uvarenych slepicich prsicek pak delam toto https://www.toprecepty.cz/recept/24759-cinska-slep..., dobrota!
Autorce se omlouvám za zásah do receptu
Jen dotaz ....opravdu necháváš na vařené slepici kůži? Slepice na paprice ( což je v podstatě toto jinak nazvané jídlo) je u nás oblíbená, ale kdybych nechala slepici "oblečenou" tak bych šla asi klečet do rohu na hrách