Rychlohousky bez droždí
Pokud toužíte po čerstvé houstičce ke snídani a nechce se vám nikam chodit, můžete využít tento recept. Je snadný, rychlý a smotat tři pramínky těsta jako cop zvládne každý. Pokud ne, upečte ve tvaru rohlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 797 kJ / 3 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,54 g |
Tuky | 132,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 9,43 g |
Sacharidy | 375,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlohousky bez droždí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R92w
Moje poznámka
Rychlohousky bez droždí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R92w
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 3 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 5 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
housky recept bez droždí,
recepty z droždí,
housky bez droždí,
naan bez droždí,
uni obi hodonín,
recepty bez drozdi
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
tvaroh odtučněný,
voda,
olej,
sůl,
vejce,
kmín celý
Komentáře (14)
Kelímek?
Čertví
250 ml - hrnek
200 ml - sklenka (kdysi univerzální míra zvaná hořčičák
150 ml - kelímek