Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý podzimní jablkový koláč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2010 14:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 630 kJ / 868 kcal
Bílkoviny21,23 g
Tuky18,27 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 229 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy142,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

isindy

29. 9. 2010 12:05

Irrenko, je to taková příjemná rychlovka a díky těm celým půlkám jablek dost vláčná:-p. Práce s těstem je sice trochu jiná než s klasickým kynutým, které se mi nelepí vůbec, toto jsem musela trochu rozpatlat na plech, ale výsledné chuti to vůbec neškodí :-)...jen asi třeba koláče nebo buchty a pod. bych z toho nedělala, na to ta konzistence těsta není moc šťastná...:-)

Irrena

28. 9. 2010 18:22

Toho pomocníka jsem jednou koupila a pořád odkládám vyzkoušení, ale tenhle koláč vypadá suprově, takže přijde na řadu:yes:

mysulka

28. 9. 2010 17:38

:-p+:yes:;-)

isindy

28. 9. 2010 15:24

taky lahvičku koupím, už jsem o tom přemýšlela...zatím mám různé tresti, i rumovou...ono to treochu vychází z dávné minulosti, alkohol jsem domů ze zásady nekupovala...:-//:-8...ale teď už je jiná přítomnost a tak by tu lahvinka mohla být ;-)

yanull

28. 9. 2010 15:22

Ivi, díky. :yes: U nás jedu v rumu, tedy pouze na pečení, ale dávám ho do všech těst, krémů, náplní, snad kromě šlehačky, pak do kávy, do beznikového likéru a rozinky v rumu, těch mám vždy v zásobě celou sklenici. ;-):-)

Dooga

28. 9. 2010 15:17

Krása na pohled a určitě i na chuť. :yes: Jsem pro rum.:-D

isindy

28. 9. 2010 15:14

Jani, opisuji složení:
kukuřičný škrob, kypřící látky (glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný), přírodní identické aroma, protihrudkující látka (trikalciumfosfát) :-O teda to je chemie, matně se mi vybavují názvy ;-)
v každém případě - funguje to ;-), mám doma v zásobě pro případ časové či surovinové nouze..a dnes jsem droždí zapomněla koupit...tak jsem sáhla do útrob skříně :-)
no a k tomu rumu - to by určitě bylo vývorné - u nás je ale jen malá placatka na vánoce do cukroví, u nás "jede" spíš víno než tvrdý ;-)

yanull

28. 9. 2010 15:09

Ivi, koláček vypadá velmi dobře, o fotografiích nemluvě, doslova podzimní scenérie :yes::-p Můžu se zeptat, co obnáší ten pomocník na kynutí? Předpokládám, že obsahuje sušené droždí a je v tom ještě něco navíc? Já se vždy jen spoléhám na klasické nebo sušené kvasnice, ani nevím, že něco takového existuje. + 2:yes: Marmeládku bych ředila rumem :-p;-)

jindra

28. 9. 2010 15:08

Ten se mi líbí, jdu na něj.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablkový koláč rychly jablkovy kolač koláč s půlkami jablek podzimní buchta s jablky podzimní koláč podzimní koláče rychlí koláč z jablek rychlí jablkový koláč jablkoví koláč rychlý koláč zimní koláč sušená jablka koláč kolač ze sušených kvasnic jablkový nejlepší jablkové koláče rychly koláč s jablky zdravý jablkový koláč recept na rychlý koláč jablkový rychlý koláč jablkové moučníky

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, sůl, voda, olej, vejce, pomocník na kynuté těsto, cukr skořice, jablko, marmeláda meruňková

TopRecepty.cz

Rychlý podzimní jablkový koláč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyX3