Postup přípravy
Krok 1: Telecí maso lehce naklepeme, opepříme barevným pepřem, osolíme a dáme opéct do pánve s rozpáleným olejem.
Krok 2: Když je maso opečené z obou stran, do výpeku přidáme kompot, trochu tymiánu, nasekanou pažitku a med, mícháme nebo přeléváme šťávu na maso. Necháme povařit, můžeme lehce dolít vodu a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Hotové maso se šťávou podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 21. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Moje poznámka
Telecí na mandarinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA2p
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 11 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 7 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 8 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 8 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 8 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 9 hodinami
Suroviny:
maso telecí,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
kompot mandarinkový,
tymián,
pažitka,
med
Komentáře (6)