Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 372 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 0,60 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 10,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kousku rozpuštěného másla s kapkou oleje osmažíme očištěné rybí filety, které jsme ochutili solí, pepřem a mletým zázvorem nebo šťávou z čerstvě nastrouhaného zázvoru. Já použil pstruha duhového s kůží, kdy stranu s kůží jsem smažil jako první.
Krok 2: Smažené filety odložíme na nahřátý talíř a do máslového výpeku nasypeme na nudličky pokrájený fenykl s jemně nasekaným zázvorem a smažíme dosklovata, na skus. Poté přidáme 2 lžíce bílého vína, maličko sojové nebo rybí omáčky, promícháme, případně opepříme či dosolíme a můžeme podávat.
Krok 3: Filety podáváme s bramborovou přílohou a teplým fenyklovým salátem.
Zveřejněno 4. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r4LW
Moje poznámka
Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r4LW
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
pstruh duhový recepty,
duhovy pstruh recept,
pstruh duhový recept,
top recepty čerstvý fenykl,
duhový pstruh co z kůží
Suroviny:
pstruh,
sůl,
pepř mletý,
zázvor mletý,
olej,
fenykl,
zázvor,
víno bílé
Komentáře (3)