Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 373 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,10 g |
| Tuky | 1,12 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 140 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 10,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra očistíme, stáhneme kůži, omyjeme, osušíme a nakrájíme hranolky. Hranolky dáme do mísy, přidáme Solamyl, bílky, sůl, rozemletý pepř, mletý kmín, tymián a promneme.
Krok 2: Dáme do lednice nejméně na 2 hodiny odpočinout. Hranolky pak obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji opečeme dozlatova. Podáváme s hranolky, nebo brambory.
Zveřejněno 17. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tymiánové kapří hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3Pm
Moje poznámka
Tymiánové kapří hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3Pm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 8 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 36 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 38 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 39 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 40 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 41 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Suroviny:
kapr,
solamyl,
bílek,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
tymián,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)