Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 231 kJ / 1 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,55 g |
Tuky | 95,30 g |
Vláknina | 15,15 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 78,50 g |
Postup přípravy
Celer nakrájíme na malé kostičky. Je-li třeba, přilijeme do pánve olej, přidáme celer, cukr, krátce opečeme, dáme protlak a společně restujeme. Zalijeme pivem, rozmícháme a necháme přejít varem. Krok 2: Do pekáčku vložíme maso, zalijeme připravenou směsí z pánvičky, vložíme snítky tymiánu, přikryjeme a pomalu pečeme na 150°C do změknutí masa. Je-li třeba, přilijeme pivo nebo vývar. Přibližně 30 minut před koncem přidáme jablka, nakrájená na menší kostky a společně dopečeme.
Podáváme s bramborovou kaší, ale hodí se i jinak upravené brambory nebo rýže.
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gm3G
Moje poznámka
Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gm3G
Nejnovější recepty
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 2 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 19 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 20 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 4 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 5 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 7 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 18 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
protlak rajčatový,
jablko,
celer,
pivo černé,
vývar,
olej,
cukr,
tymián čerstvý,
sůl
Komentáře (5)