Hovězí plátek na černém pivu s chilli

Hovězí maso Doba přípravy: 15 minut + 1 hodina dušení 4 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 15 minut + 1 hodina dušení 4 názory

Suroviny 4 porce

asi 500 g hovězího masa
2 lžíce rajčatového protlaku
200 ml černého piva
1 chilli paprička
3 cibule
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku.

  2. Přidáme osolené a opepřené plátky masa. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou a pivem.

  3. Přidáme protlak a dusíme doměkka.

  4. Až bude maso hotové, přidáme pokrájenou papričku a zahustíme, provaříme a vypneme. Podáváme s rýží nebo s knedlíky.

Poznámka od kuchařky

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Komentáře k receptu Hovězí plátek na černém pivu s chilli

Tématické fráze: hovězí plátky recepty hovězí maso plátky hovězí maso na černém pivu hovězí plátky recept hovězí na černém pivu hovězí na chilli hovězí platek kuřecí na černém pivu hovězí ptáček fotografie hovězí plátky na pivu hovězí guláš na černém pivě