Hovězí plátek na černém pivu s chilli

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Doba přípravy: 15 minut + 1 hodina dušení 4 porce Hovězí maso 3 názory

Suroviny

asi 500 g hovězího masa
2 lžíce rajčatového protlaku
200 ml černého piva
1 chilli paprička
3 cibule
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku.

  2. Přidáme osolené a opepřené plátky masa. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou a pivem.

  3. Přidáme protlak a dusíme doměkka.

  4. Až bude maso hotové, přidáme pokrájenou papričku a zahustíme, provaříme a vypneme. Podáváme s rýží nebo s knedlíky.

Poznámka

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 258 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí plátek na černém pivu s chilli

Tématické fráze: recepty hovězí maso plátky hovězí maso na černém pivu hovězí plátky hovězí na chilli hovězí platek kuřecí na černém pivu hovězí ptáček fotografie hovězí plátky na pivu hovězí plátky recept hovězí guláš na černém pivě

Zapomněl/a jsem heslo