Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 183 kJ / 2 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,86 g |
Tuky | 87,37 g |
Vláknina | 26,75 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 3,90 g |
Sůl | 9,42 g |
Sacharidy | 275,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Náplň připravíme smícháním nastrouhaného sýra a jemně pokrájené uzeniny.
Krok 2: Brambory oloupeme a nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme ostatní ingredience a zpracujeme v bramborové těsto. Z něj vytvoříme válečky, z kterých ukrajujeme stejné kousky a plníme náplní, dobře uzavřeme jako kulatý knedlík a zploštíme.
Krok 3: Ve vyšší pánvi rozehřejeme dostatečné množství oleje, do kterého koblížky vkládáme a smažíme dozlatova z obou stran.
Podáváme teplé i studené.
Podáváme teplé i studené.
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané bramborové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nw3W
Moje poznámka
Slané bramborové koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nw3W
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
krupice,
droždí,
vejce,
sůl,
sýr nastrouhaný,
uzenina,
olej
Komentáře (1)