Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 342 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,76 g |
Tuky | 33,51 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zhruba v polovině bez zastavování fritézy koš vyjmeme a šišky opatrně obrátíme, vložíme jej zpět a dosmažíme. Krok 5: Kolečka brambor naskládáme do koše fritézy, osolíme a malinko postříkáme olejem.
Smažíme 12 minut na 200 stupňů. Pokud se nám zdají málo zabarvené, můžeme pár minut přidat. Krok 6: Podáváme s cibulí, hořčicí a zeleninou podle chuti.
Zveřejněno 16. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3D6
Moje poznámka
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3D6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 8 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 20 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
tara23 před 30 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 2 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 2 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 2 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 4 hodinami
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 6 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 6 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření grilovací,
paprika sušená sladká,
cibule,
rama máslová,
brambory,
olej
Komentáře (6)
Ale úplně bezkonkurenční jsou z fritézy hranolky