Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 25,37 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Podáváme s těstovinami, posypané sýrem.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 7 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 20 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zemlbába - žemlovka
capramo před 53 minutami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 1 hodinou
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 2 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 4 hodinami
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 6 hodinami
Suroviny:
protlak rajčatový,
voda,
máslo,
mouka hladká,
cibule,
slanina,
olivy,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
K receptu - je to takový mix dvou jídel, které nejdou moc dohromady. Ten začátek připomíná hodně ošizenou rychlou rajskou - jíška, voda ( vývar), protlak - ne do růžova, ale hodně...ale když se dobře připraví a dochutí, tak proč ne jako nouzovku - mrňata to s kolínkama kupodivu milují. No a pak slanina a cibule - celkem dobrý základ na omáčku na špagety. Ale NE to přidat k tomu podivnému základu. A dovršíš to sýrem dovnitř a ještě navrch a ještě olivy.
Základ je - ujasnit si, co chci vlastně uvařit.
Já asi rozumím tomu, že vám doma vyhovuje NĚCO JAKO zahuštěná rajská střižená Itálií...Zkus na to zapomenout.
Receptů na dobrou rajskou najdeš tady dost. A receptů na omáčku na těstoviny ještě víc. V obou případech bych se držela kladných hodnocení.
Přeji hodně kuchařských úspěchů
PS preferuji konstruktivní kritiku, tj. Rovnou napsat v čem je chyba a problém
Promin, ale musela jsem, toto je opravdu
Myslím si, že podle takto popsaného receptu nikdo "úspěšnou omáčku" neuvaří.