Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 25,37 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Podáváme s těstovinami, posypané sýrem.
Zveřejněno 3. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz8L
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 3 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 19 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 21 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 23 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 23 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Suroviny:
protlak rajčatový,
voda,
máslo,
mouka hladká,
cibule,
slanina,
olivy,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
K receptu - je to takový mix dvou jídel, které nejdou moc dohromady. Ten začátek připomíná hodně ošizenou rychlou rajskou - jíška, voda ( vývar), protlak - ne do růžova, ale hodně...ale když se dobře připraví a dochutí, tak proč ne jako nouzovku - mrňata to s kolínkama kupodivu milují. No a pak slanina a cibule - celkem dobrý základ na omáčku na špagety. Ale NE to přidat k tomu podivnému základu. A dovršíš to sýrem dovnitř a ještě navrch a ještě olivy.
Základ je - ujasnit si, co chci vlastně uvařit.
Já asi rozumím tomu, že vám doma vyhovuje NĚCO JAKO zahuštěná rajská střižená Itálií...Zkus na to zapomenout.
Receptů na dobrou rajskou najdeš tady dost. A receptů na omáčku na těstoviny ještě víc. V obou případech bych se držela kladných hodnocení.
Přeji hodně kuchařských úspěchů
PS preferuji konstruktivní kritiku, tj. Rovnou napsat v čem je chyba a problém
Promin, ale musela jsem, toto je opravdu
Myslím si, že podle takto popsaného receptu nikdo "úspěšnou omáčku" neuvaří.