Postup přípravy
Krok 1: Rozpalíme máslo s olejem, dáme žebra a opečeme, potom vložíme do trouby na 220°C, malinko podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Asi po půl hodině mrkneme a začneme podlévat pivem.
Krok 3: Přidame mrkev, celer a ještě asi hoďku pečeme bez pokličky, ale musíme podlévat a přelévat pivem.
Krok 4: Poté zkusime jak je maso měkké a můžeme podavat.
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Moje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 33 minutami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 46 minutami
Bavorské vdolečky
Dieta před 1 hodinou
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 4 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečená kančí žebra,
pečená žebra z divočáka,
pečená kančí žebra recepty,
pečená žebra z divočáka recept,
zebra z divočáka,
žebra z divočáka recept,
žebra z divočáka recepty,
pečená kančí žebra recept,
pečené kančí žebra,
jak upravit žebra z divočáka,
kančí žebra pečená,
kanec žebra,
pečené žebra z divočáka,
recept na žebra z divočáka,
divočák žebra recepty,
žebro z divočáka,
kanec žebra recepty,
recepty na žebra z divočáka,
recept na pečená kančí žebra,
kančí žebro pečené
Suroviny:
žebra z divočáka,
mrkev,
celer,
sůl,
pepř,
pivo světlé,
máslo,
olej,
koření houbová variace
Komentáře (10)