Postup přípravy
Krok 1: Rozpalíme máslo s olejem, dáme žebra a opečeme, potom vložíme do trouby na 220°C, malinko podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Asi po půl hodině mrkneme a začneme podlévat pivem.
Krok 3: Přidame mrkev, celer a ještě asi hoďku pečeme bez pokličky, ale musíme podlévat a přelévat pivem.
Krok 4: Poté zkusime jak je maso měkké a můžeme podavat.
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Moje poznámka
Kančí žebra s řeznickým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgyv
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečená kančí žebra,
pečená žebra z divočáka,
pečená kančí žebra recepty,
pečená žebra z divočáka recept,
zebra z divočáka,
žebra z divočáka recept,
žebra z divočáka recepty,
pečená kančí žebra recept,
pečené kančí žebra,
jak upravit žebra z divočáka,
kančí žebra pečená,
kanec žebra,
pečené žebra z divočáka,
recept na žebra z divočáka,
divočák žebra recepty,
žebro z divočáka,
kanec žebra recepty,
recepty na žebra z divočáka,
recept na pečená kančí žebra,
kančí žebro pečené
Suroviny:
žebra z divočáka,
mrkev,
celer,
sůl,
pepř,
pivo světlé,
máslo,
olej,
koření houbová variace
Komentáře (10)