Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,92 g |
| Tuky | 36,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 725 mg |
| Sodík | 576 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze směsi uděláme karbanátky, polovinu karbanátků osmažíme na oleji a podáváme s bramborem, salátem nebo s bramborovou kaší.
Krok 2: Druhou polovinu karbanátků opečeme po obou stranách krátce na jiné pánvi tak, aby se nepřepálil olej a vyndáme je.
Krok 3: Do oleje dáme cibuli a osmažíme ji dorůžova, vložíme zpět karbanátky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou uvnitř hotové. Uděláme si jíšku a zahustíme omáčku, ve které jsou karbanátky. Omáčku ochutíme česnekem a kořením dle chuti.
Podáváme s rýží.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
Moje poznámka
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové karbanátky,
karbanátky,
vepřové karbenátky,
karbanátky trochu jinak,
vepřový karbanátek,
karbanatky z veproveho masa,
karbanátky jinak,
karbanátky vepřové,
cibulové karbanátky,
hlívové karbanátky,
jake maso na karbanatky,
karbanátky recept,
z jakého masa karbanátky,
vepřové maso recepty,
karbanátky bez oleje,
veprove karbenatky recepty,
karbenatky trochu jinak,
jídla recepty,
karbanátky s vodou,
jake koreni do karbanatku
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
olej,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (24)
Omlouvám se za pozdní odpověď, ale už jsem šla spát. Jo, a maso nechám míchat podle množství - 2kg asi 10-12 min.
To by i Francouz neodešel od stolu, pokud by tam zbýval ještě kousek tvýho karbanátku! Jinak už nedělám !!!!!
obalovani nerozpadalo.