Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 790 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,51 g |
Tuky | 11,96 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 173,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Moje poznámka
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O02p
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 49 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 52 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na medu a cerném pivu,
krkovice na medu a pivu,
krkovice na medu,
vepřová krkovice na medu,
krkovice na pivě a medu,
krkovička na medu a černém pivě,
krkovička na medu a pivu,
krkovice na černém pivě,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém pivu,
krkovička na černém pivu,
panev z krkovice,
recept krkovička na pánvi,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na pivu a medu,
krkovice na černém,
krkovice na pánev,
vepřová krkovice na černém pivu,
krkovička na medu a pivu recept,
krkovice na medu a zázvoru
Suroviny:
krkovice vepřová,
med tekutý,
pivo černé,
šťáva zázvorová,
omáčka chilli sladká,
olej,
česnek,
pepř čtyř barev,
brambory,
olej,
sůl,
alobal
Komentáře (35)
Ale jak radil casino,zkuste příště po osmažení udělat ten zkušební řez
Všem moc děkuji za zastoupení a rady pro paní Marii
Rada s křížkem po funuse, že
Možná jste měla maso tenší než je v rcp uvedeno ( možná jste ho víc naklepala)
Já dělávám tak, že s tep. úpravou končím krátce poté, když po zkušebním řezu z masa neteče růžová "voda"