Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 843 kJ / 1 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,82 g |
| Tuky | 86,60 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 759 mg |
| Sůl | 1,86 g |
| Sacharidy | 12,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1. Salát z rybího filé - jako humrový:
Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny odležet. Mrkev a brukev nakrájíme na kostičky. Na rozehřátý olej vložíme zeleninu, kousky filé a dusíme do měkka. Pokud je nutné, zastříkneme trochou horké vody. Majonézu promícháme s jogurtem, vínem, pepřem, prochladlou zeleninou, rybím filé a necháme v chladnu odležet. Salát pak rozdělíme do skleněných pohárků, ozdobíme petrželkou a řezem citrónu. Krok 2: 2. Salát z rybího filé s paprikou:
Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny odležet. Na horkém oleji filé osmahneme, osolíme, okořeníme a pokud je nutné, zastříkneme trochou horké vody a dusíme do měkka. Jogurt ochutíme sójovou omáčkou, vmícháme jej k prochladlému filé a salát necháme v chladnu alespoň hodinu odležet. Před podáváním ozdobíme petrželkou.
Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny odležet. Mrkev a brukev nakrájíme na kostičky. Na rozehřátý olej vložíme zeleninu, kousky filé a dusíme do měkka. Pokud je nutné, zastříkneme trochou horké vody. Majonézu promícháme s jogurtem, vínem, pepřem, prochladlou zeleninou, rybím filé a necháme v chladnu odležet. Salát pak rozdělíme do skleněných pohárků, ozdobíme petrželkou a řezem citrónu. Krok 2: 2. Salát z rybího filé s paprikou:
Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny odležet. Na horkém oleji filé osmahneme, osolíme, okořeníme a pokud je nutné, zastříkneme trochou horké vody a dusíme do měkka. Jogurt ochutíme sójovou omáčkou, vmícháme jej k prochladlému filé a salát necháme v chladnu alespoň hodinu odležet. Před podáváním ozdobíme petrželkou.
Zveřejněno 6. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
DIA-Saláty z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Z10
Moje poznámka
DIA-Saláty z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Z10
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 4 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané bagety
Přidáno před 6 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 45 minutami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 2 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 5 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 5 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 6 hodinami
Tématické fráze:
dia zeleninové saláty,
dia saláty,
dia salát
Suroviny:
filet rybí,
šťáva citronová,
olej,
zelenina,
pepř,
majonéza,
jogurt bílý,
víno bílé,
petrželka,
citron,
filet rybí,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
jogurt bílý,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (4)