Valašský šašlik (Remoska)
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 116 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,77 g |
Tuky | 40,39 g |
Vláknina | 18,19 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 31,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Do remosky vlijeme olej, přidáme maso, okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a za občasného promíchání pečeme do hněda.
Krok 2: Pak přidáme vymačkané zelí, vývar, na plátky nakrájenou zeleninu a vše dobře promícháme.
Krok 3: Pečeme asi 60 minut. Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský šašlik (Remoska)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpyE
Moje poznámka
Valašský šašlik (Remoska)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpyE
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 38 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 40 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 48 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 5 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 5 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 6 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
klobása,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
zelí kysané,
koření grilovací,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
1. TOPky nejsou poznámkový blok
2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
Ne?
No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich