Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 093 kJ / 1 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 20,55 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 370,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme hladké těsto a necháme vykynout (pomohla mi pekárna).
Krok 2: Vykynuté těsto rozdělíme na kousky po asi 80 g a každý zakulatíme na bochánek.
Krok 3: Po opětovném vykynutí postupně rozvalujeme na tenčí kruh, naplníme, přehneme na kapsu, okraj stiskneme vidličkou, necháme ještě chvíli kynout a smažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran.
Krok 4: Smažíme zvolna, aby se těsto dobře propeklo.
Zveřejněno 1. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panzerotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WqX
Moje poznámka
Panzerotti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WqX
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 19 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 6 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 10 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 10 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 10 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 11 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 12 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej olivový,
cukr,
sůl,
olej,
omáčka rajčatová,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
rajče sterilované,
šunka sušená,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
Komentáře (13)