Vepřové roládky se švestkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,37 g |
| Tuky | 28,83 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 611 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 33,53 g |
Postup přípravy
V kastrole rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme cibuli a osmažíme dotmava. Krok 2: Přidáme roládky, opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a přikryjeme alobalem.
Do výpeku nalijeme víno, přidáme jalovec, tymián a povidla. Důkladně rozmícháme a zredukujeme. Propasírujeme, podle potřeby dochutíme. Krok 3: Maso vyndáme z alobalu, šťávu z masa vlijeme do omáčky a roládky nakrájíme. Podáváme s bramborami nebo rýží.
Zveřejněno 16. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nEr4
Moje poznámka
Vepřové roládky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nEr4
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 18 minutami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 22 minutami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 2 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 5 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 6 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 7 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 7 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
slanina anglická,
sýr chedar,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
jalovec,
špek,
cibule,
povidla švestková,
tymián čerstvý,
víno červené,
vývar hovězí
Komentáře (2)