Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 889 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,76 g |
Tuky | 20,03 g |
Vláknina | 23,34 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 279,30 g |
Postup přípravy
Brokolicu povaríme cca 5 minút a necháme odkvapkať. Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pred koncom restovania pridáme na plátky narezaný cesnak, nadrobno nakrájanú feferonku (môže byť aj sušená) a necháme rozvoňať. Krok 3: Vložíme cestoviny a premiešame.
Nakoniec pridáme ružičky brokolice a opäť premiešame. Krok 4: Podávame s lupienkami tvrdého syra.
Zveřejněno 6. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicové těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kARX
Moje poznámka
Brokolicové těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kARX
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 3 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 33 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 56 minutami
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 2 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
brokolice,
sýr tvrdý,
chilli paprika čerstvá,
olej,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (3)