Suroviny
Porce: Podle velikosti nakrájených koousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 859 kJ / 2 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,91 g |
Tuky | 81,10 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,77 g |
Sacharidy | 255,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Formu na biskupský chlebíček vymažeme tukem a vysypeme moukou. Troubu zapneme na 200°C. Do mísy dáme jogurt, vejce, sůl, mletý kmín, olej, jedlou sodu a ručním mixerem rozšleháme. Po částech vmícháme mouku a naposledy přidáme semínka.
Krok 2: Vše promícháme, dáme do formy, urovnáme povrch a dáme péct do vyhřáté trouby na 50 minut dozlatova.
Zveřejněno 29. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový celoznný chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63BL
Moje poznámka
Jogurtový celoznný chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63BL
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 11 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 13 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka celozrnná,
vejce,
olej,
soda jedlá,
sůl,
kmín drcený,
semínka lněná
Komentáře (3)