Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňská roštěná

Hodnocení receptu je 4,9 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 36 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 6 min

36 min (30 min příprava + 6 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 845 kJ /
919 kcal
Bílkoviny3,04 g
Tuky94,02 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme, vložíme na velkou pánev s hodně rozehřátým olejem a prudce opečeme po jedné straně asi 3 minuty. Krok 2: Pak je obrátíme, přidáme k nim na nudličky nakrájenou cibuli a opékáme dále do měkka. Krok 3: Maso vyjmeme, cibuli osmažíme do tmavší barvy, olej slijeme, k cibuli přidáme máslo a vývar, přihřejeme a nalijeme na roštěnky. Krok 4: Podáváme s opečeným bramborami.

Zveřejněno 3. 7. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vídeňská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGrE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vídeňská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kGrE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Veronika.Hrozna: tak si jich dam dej o jednu víc, aby na Tebe zbylo:-D

<3 Tak na to, bych si uvázala ubrousek a skontrolovala počet roštěnek, jestli mi zbyde i na nášup, než se do toho pustím.

hospodyne: Děkuji

:-K:yes: to je přesně moje gusto - kus " flákoty" s čistou, jasnou chutí.

Suroviny:
roštěná hovězí, olej, cibule, máslo, vývar, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu