Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,17 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme 1 hodinu.
Krok 2: Poté nakrájíme kapustu na proužky, přidáme k masu, vaříme 15 minut odkryté.
Krok 3: Mezitím nakrájíme 2 cibule nadrobno, do kastrůlku dáme trochu víc oleje, cibulku dáme smažit. Když je dozlatova, přidáme nastrouhaný česnek, mouku a ještě chvilku restujeme do lehkého ztmavnuti.
Krok 4: Když je kapusta měkká, přidáme k ní cibulovou jíšku a ještě 5 minut provaříme. Pořádně mícháme, ať se nám to nepřipálí.
Krok 5: Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Zveřejněno 7. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAQ6
Moje poznámka
Hovězí s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAQ6
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 11 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 17 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 29 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 33 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 43 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 46 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
pepř,
sůl,
kapusta,
cibule,
olej,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (2)