Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 990 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 23,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,10 g |
Postup přípravy
V hlubší pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a maso zprudka z obou stran opečeme.
Podlijeme troškou vývaru, vložíme větvičky tymiánu, paprikovou pastu a dusíme doměkka. Krok 2: Před koncem přidáme cherry rajčata rozkrojená na půlky a dokončíme. K hotovým horkým kotletám přidáme baby špenát, necháme ho zavadnout, již nevaříme a omáčku zjemníme lžící studeného másla.
Zveřejněno 13. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety s baby špenátem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QYXq
Moje poznámka
Kotlety s baby špenátem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QYXq
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 15 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 7 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 9 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 10 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 10 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 10 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 13 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
rajče cherry,
špenát baby,
harissa,
vývar,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
sůl
Komentáře (5)