Naložená cuketa
Naložená cuketa je skvělým způsobem, jak uchovat letní úrodu této oblíbené zeleniny. Díky nálevu si zachová svěží chuť i vůni. Je vhodnou přílohou k masovým pokrmům, nebo jako samostatná pochoutka, vynikne na každém stole.
Suroviny pro 4 porce
Asi 2 sklenice po 1/2 l.
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 897 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 2,16 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,11 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 219,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5qDx
Moje poznámka
Naložená cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5qDx
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 7 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 16 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno 12. 6. 2025 12:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 1 hodinou
Bramboračka
Kajkajak před 2 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 3 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 4 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 4 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 5 hodinami
Žampiónová polévka
Janysekm před 6 hodinami
Suroviny:
cuketa,
cibule,
ocet jablečný,
cukr,
sůl,
semínka hořčičná,
kurkuma,
česnek sušený,
koření chilli sušené
Komentáře (4)
Jsem na chatě (obchod daleko) a nemám jablečný ocet - když dám menší množství obyčejného octa, nepokazím tím chuť výsledného díla?