Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 087 kJ / 3 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,70 g |
| Tuky | 115,62 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Moje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
hliboka před 17 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 57 minutami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzský koláč,
chinois recept,
francouzský sladký koláč,
francouzský koláč sladký,
francouzský koláč chinois,
chinois,
francouzský koláč náplň,
těsto na francouzský sladký koláč,
francouzský koláč s pudinkem,
francouzké koláče,
recept na sladký francouzský koláč,
mmb recepty,
chinois koláč,
sladký francouzský koláč,
francouzský koláč recept,
francouzský sladký kollác,
recept na chinose,
francouzský koláč,
francouzský koláč chinois recept,
francouzský chinois
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
mouka hladká,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká
Komentáře (23)
Příště možná uberu cukr do náplně, koláč je trochu sladší.
S dovolením jsem přidala fotky. Děkuji za recept