Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorová bábovka

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 3. 2012 11:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 005 kJ / 4 064 kcal
Bílkoviny70,86 g
Tuky198,37 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy492,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hagrid Hagrid

27. 12. 2023 12:15

Perfektní bábovka,jen se zaprasilo.😁👍

MamlajdaD MamlajdaD

2. 1. 2021 18:37

pohoda.b@post.cz: Nestane se nic, jen podle velikosti pekáčku bude nejspíš nižší. :-8 Dovolila jsem si odpovědět za autorku, která na Toprecepty už asi 8 let recepty nevkládá, takže sem asi ani nechodí. Jen malá rada, dobu pečení si hlídej, trouba peče jinak, než pekárna. Ať se zadaří! Zdravím! :-K:-K:-K

pohoda.b@post.cz

2. 1. 2021 18:17

Co se stane dát piškot do pekáčku! Dík za odpověď.

Ondra

15. 2. 2016 17:34

Super recept. Jen se mi nechtělo dělat mramorovou, tak sem udělal prve světlou a pak kakaovou. Jen se po nich zaprášilo.
Peču v cca 20 let staré Goldstarce 1h a 10min.

Eva

26. 7. 2012 15:56

Bábovka je moc dobrá, vláčná. U nás má vždy úspěch.

zviratko21

7. 3. 2012 10:29

Bibinka: díky :-)

Merylas: Asi na tom výrobci opravdu záleží. Já mám ETA Harmony a peču na program dort a skoro všechny moučníky s práškem do pečiva mi vychází na skončení programu:-). Uvnitř propečeno a světle hnědá kůrka. Proto tyhle recepty od Andromedy jsou přesně pro mě :-)).

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 3. 2012 23:09

Vypadá moc hezky;-):yes: Já moc dobré zkušenosti ve své pekárně s pečením sladkých moučníků s práškem do pečiva nemám.:-( Dost se mi připalují a přitom ještě střed není propečený. Už jsem slyšela názor, že záleží na značce - výrobci pekárny.

Bibinka Bibinka

6. 3. 2012 20:38

zviratko21: odpovím ti za autorku-určitě můžeš použít citron jako takový;-)

zviratko21

6. 3. 2012 20:34

Chci se zeptat: můžu místo citrónky použít šťávu z vymačkaného citrónu? Jestli ano, tak opravdu celou PL ? S citrónkou v pečení nemám zkušenosti a v jiných receptech jsem se vždycky setkala " a šťávu z půlky ( z jednoho ) citronu" :-). Recept vypadá užasně a jednoduše, dávám do oblíbených a brzy upeču. Na DP nedám dopustit:-). posílám +3 bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2012 12:37

Něco takového jsem dělala, myslím, že od Cathleen, je skvělá;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mramorová bábovka recept bábovka z domácí pekárny mramorova babovka mramorová bábovka z domácí pekárny babovka v domácí pekárně dobrá domácí bábovka mramorová bábovka z pekárny babovka z pekárny bábovka z domácí pekárny recept babovka v pekarne bábovky z domácí pekárny domaci mramorova babovka bezlepková mramorová bábovka dobrá mramorová bábovka recepty mramorova babovka mramorová bábovka recepty mramorový babovka domácí pekárna bábovka bábovka do pekárny babovka do domaci pekarny

Suroviny: mléko, olej, vejce, citronka, cukr vanilkový, cukr krupice, mouka polohrubá, kypřící prášek

TopRecepty.cz

Mramorová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGvY