Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 709 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,68 g |
Tuky | 8,56 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 162,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky na páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjJ9
Moje poznámka
Bramborové knedlíky na páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjJ9
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborove knedliky na pare,
bramborové knedlíky v páře,
bramborové knedliky vařené v pare,
bramborový knedlík v páře,
bramborový knedlík na páře,
bramborovy knedlik vareny v pare,
bramborové knedlíky vařené na páře,
bramborové knedlíky recept,
knedlíky na páře,
bramborove knedliky,
recept bramborové knedlíky v páře,
knedlík vařený v páře,
bramborový knedlík vařený na páře,
knedlík v paře,
bramborový knedlík z vařených brambor,
bramborový knedlík,
knedliky varene v pare,
recept na na bramborový knedlíky,
bramborový knedlík na v páře,
knedlíky v páře
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hrubá,
sůl
Komentáře (8)
Podle mě tam měly zůstat tak dlouho, dokud by se neuvařily. Záleží také na tom, jak tlusté válečky jste udělala - v tomto smyslu by se dala brát i casinova poznámka. Jinak je mimo mísu, protože příliš píle při vypracování knedlíků může spíše uškodit.
No, jestli to spíše není rukama, že