Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9z
Moje poznámka
Pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9z
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 12 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kure pecene
raelggg před 8 minutami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 27 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 2 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 2 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 4 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 6 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
veronika812 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka s pórkem,
recept na porkovou pomazánku,
recepty s pórkem,
recepty z porku,
pórek pomazánka,
pomazánka pórek,
pomazánky s pórkem,
porkovapomazanka,
porková,
porková pomazáka,
recepty s porku,
jak udělat pórkovou pomazánku,
recepty porek pomazánka,
pomazánky recepty,
porková pomaznka,
pomazánka z porkem,
pórková pomazámka,
recepty s pórkem,
pórek pomazánky,
pŕková pomazánka
Suroviny:
slanina,
pórek,
vejce,
lučina,
máslo,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (26)
Pomazánka výborná, nenáročná a lehká. Díky za recept
Děkuji vám oběma za odpověď a nový poznatek