Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 396 kJ / 3 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,04 g |
Tuky | 26,68 g |
Vláknina | 88,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 650,10 g |
Postup přípravy
Uvaříme brambory a rozštoucháme je. Přidáme do nich teplé mléko, hladkou mouku, hotové měkké uzené, pórek, libeček, cibulku. Osolíme, opepříme. Krok 2: Plátky krkovičky okořeníme adžikou, pepřem, steakovým kořením a vložíme do rozkvedlaného vajíčka a pak do panko strouhanky. Krok 3: Obalenou krkovičku osmažíme na sádle či oleji. Pokud někdo nemá rád strouhanku, může zkusit smažit na přírodno. Krok 4: Uděláme libovolnou zeleninovou oblohu, včetně citronu.
Zveřejněno 9. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DprA
Moje poznámka
Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DprA
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 1 hodinou
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 19 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 4 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 9 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 16 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
maso uzené,
brambory,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
sádlo,
cibule,
libeček,
pórek,
citron,
koření steakové,
pepř,
koření adžika,
vejce,
sůl
Komentáře (19)
Poznámky pod vaším receptem jsem vnímala jako dobromyslné, ale vaše arogantní reakce, myslím, jej poslala do koše.
V kazdem pripade se ta mouka pridanim tepleho mleka nikdy neuvari, ale maximalne jen lehce spari, takze stale
To za prve a za druhe, nemuzu za to, ze vy varite jak pro vrabcaka
Tak se my dva vynechme a nekomentujme se priste
RomanLenk:
No to je řeč jak rozprávka...
Chlape, čtete vůbec po sobě ty komentáře?
Cosi podobného (nastavovaná kaše) se sice dělá...
Zapražená bramborová kaše (staročeský recept)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,9...ale nevím proč se to dělá
No, možná z ekonomických důvodů, že