Vanilkové hvězdičky
Jednoduché cukroví je hotové během chvíle a chutná skvěle. Cukroví krásně voní po másle a vlašských ořeších. Po upečení ho navíc obalíme ve vanilkovém cukru, který dodá příjemnou sladkost a vůni.
Suroviny pro 50 kusů
50kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 122 kJ / 2 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,01 g |
Tuky | 170,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 234,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkové hvězdičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aj7p
Moje poznámka
Vanilkové hvězdičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Aj7p
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 22 minutami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 1 hodinou
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 1 hodinou
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 2 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 5 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
ořechy vlašské,
žloutek,
kůra citronová,
lusk vanilkový,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (6)
90 let?
Jj, trefila jste to skoro na den přesně
S tímto rcp mám vydání M. J. Sandtnerové ze 17. prosince 1931 (s věnováním)
No, nutno přiznat, že je to páté vydání...
(1. vydání je z roku 1924)