Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Berlínský řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 41 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 6 min

41 min (35 min příprava + 6 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 473 kJ /
2 264 kcal
Bílkoviny180,41 g
Tuky59,01 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 2,40 g
Sůl4,32 g
Sacharidy243,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso rozkrájíme na 4 stejně silné plátky. Naklepeme je a osolíme z obou stran. Krok 2: Hořčici smícháme s křenem a směsí potřeme řízky z jedné strany. , Krok 3: Pak je obalíme v trojobalu - mouka, vejce a strouhanka. Do hrnce dáme asi 4 cm oleje a rozehřejeme a vložíme řízky, opékáme dozlatova.

Zveřejněno 19. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Berlínský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prqm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Berlínský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prqm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Anna Kocikova: Ano, pochutnali jsme si, je to pikantní. :-K

Kdysi to v TV připravoval Zdeněk Pohlreich a chutnalo nám to:-QOd té doby občas takto dělávám i kuřecí nebo kapří řízky.Také jsou moc dobré:-8

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, hořčice kremžská, křen strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu