Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Berlínský řízek

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 41 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 6 min

41 min (35 min příprava + 6 min tepelná úprava)

19. 12. 2021 16:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 473 kJ / 2 264 kcal
Bílkoviny180,41 g
Tuky59,01 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 2,40 g
Sůl4,32 g
Sacharidy243,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

20. 12. 2021 21:04

Anna Kocikova: Ano, pochutnali jsme si, je to pikantní. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 12. 2021 20:59

Kdysi to v TV připravoval Zdeněk Pohlreich a chutnalo nám to:-QOd té doby občas takto dělávám i kuřecí nebo kapří řízky.Také jsou moc dobré:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, sůl, hořčice kremžská, křen strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Berlínský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prqm