Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,84 g |
| Tuky | 29,49 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 93 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 45,66 g |
Postup přípravy
Cibuli přendáme do pomalého hrnce a přidáme hlívu. Dále přidáme zeleninu i s nálevem, víno, rozmarýn, všechno koření a promícháme. Krok 3: Hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme program na High a necháme vařit 3 hodiny. Poté do hrnce přidáme mouku rozmíchanou ve smetaně, opět promícháme a na High vaříme ještě půl hodiny. Krok 4: Hotové jídlo podle potřeby dochutíme a podáváme s vařeným bramborem.
Rady a tipy jak pracovat s pomalým hrncem
Zveřejněno 13. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná se zeleninou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVmg
Moje poznámka
Hlíva ústřičná se zeleninou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVmg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 3 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 6 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
směs zeleninová pod svíčkovou,
víno bílé,
cibule,
máslo,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (5)