Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 401 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,93 g |
| Tuky | 28,76 g |
| Vláknina | 2,86 g |
| Cholesterol | 71 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 14,44 g |
Postup přípravy
buď přepuštěné nebo se lžičkou oleje a maso opečeme z obou stran. Poté přidáme nasekaný česnek a necháme zpěnit. Krok 2: Přidáme majonézu domácí nebo Hellmans, sójovou omáčku (Tamari nebo jinou dobrou) a promícháme, podle potřeby přilijeme lžíci vody. Maso v pánvi posypeme nasekanou natí a pomocí lžíce přelijeme vzniklým sosem. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upraveným bramborem a salátem dle vlastního výběru.
Zveřejněno 26. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky na másle a majonéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVR7
Moje poznámka
Kuřecí plátky na másle a majonéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVR7
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 3 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 7 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 8 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 9 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 9 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 10 hodinami
Suroviny:
řízky kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
česnek,
majonéza,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (9)
Jen bych se přimlouvala za podrobnější postupu. Já tomu rozumím,ale začátečníci by možná mohli tápat,jestli opečené maso vyndat a pak dát do pánve zpěnit česnek. A také jak dlouhou dobu maso dělat