Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehká a voňavá kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwOE
Moje poznámka
Křehká a voňavá kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwOE
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 30 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 14 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 18 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
čínská křehká kachna recept
Suroviny:
prsa kachní,
víno rýžové,
badyán,
omáčka sojová,
zázvor,
skořice,
sůl,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
voda,
olej řepkový,
česnek,
zázvor,
cibulka jarní,
víno rýžové,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
prsa kachní,
škrob kukuřičný
Komentáře (4)