Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 360 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,10 g |
| Tuky | 8,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Namísto vína můžeme použít citrónovou šťávu. Krok 3: Na talíři posypeme petrželkou.
Podáváme s bílým pečivem nebo suchou topinkou.
Zveřejněno 7. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Moje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 23 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 4 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 2 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 5 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 17 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 17 hodinami
Suroviny:
žampióny,
máslo,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šťáva citronová,
nať petrželová
Komentáře (4)