Ďábelská vlnka na jehle
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 182 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 105,01 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 7,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 2. 2012 16:37
Jana Remkova:
20. 1. 2012 18:52
Francka: A není to fuk? Nikdy to nikomu nevadilo
20. 1. 2012 18:23
Takhle:
Kýtu naklepeme...
Na druhý den ji nakrájíme...
A je to!
Kýtu naklepeme...
Na druhý den ji nakrájíme...
A je to!
20. 1. 2012 00:12
BILKOVAI:
19. 1. 2012 23:27
Okamžitě vypusťte to "si" paní Remková.
19. 1. 2012 22:49
Francka: Jak jinak bych to měla napsat?
19. 1. 2012 21:05
Kýtu si naklepeme...
Na druhý den si ji nakrájíme...
Paní, Vy jste sadistka!
Okamžitě vypusťtě to "si"!
Recept vynikající a ještě lepší, když použijete vepřovou svíčkovou. Známe z Indonesie, tam ale z kuřecí svíčkové (nejedí vepřové...). Škoda pro ně, nevědí, co je dobré.
Na druhý den si ji nakrájíme...
Paní, Vy jste sadistka!
Okamžitě vypusťtě to "si"!
Recept vynikající a ještě lepší, když použijete vepřovou svíčkovou. Známe z Indonesie, tam ale z kuřecí svíčkové (nejedí vepřové...). Škoda pro ně, nevědí, co je dobré.
29. 10. 2011 13:37
senky: díky moc!!
29. 10. 2011 12:38
Včera vyzkoušeno večeře vynikající Jen bez žampionů, doma byli ti, kteří je zrovna nemilují takže +32 a foto
20. 6. 2011 21:12
evík: díky
20. 6. 2011 20:16
Zdravím Janičko, ty jsi opravdu nápaditá kuchařinka, mám uloženo v oblíbených a určitě vyzkouším,lahodí to oku a určitě bude lahodit i chuťovým buňkám. Posílám bodík
20. 6. 2011 09:34
isindy: no, hlavně v bocích!!
20. 6. 2011 09:23
tedy Jani, ty se ale umíš krásně vlnit +
17. 6. 2011 15:31
mysulka: díky moc
17. 6. 2011 15:04
moc pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit dobré ražniči na gril plzenština ražniči z vepřové kýty vepřové na jehle ďábelské vlnky z vepřového masa kuřecí játra na jehle živáňská pečeně babicovy dobroty ďábelská kýta jak napíchnout kýtu játra na jehle ražniči na jehle jehly na kýtu živanska na grilu s více druhu masa zeleniny vlnka sk vlnka sk vlnka.cz dábelské jídlo pro dábly jak napíchnout kýtu na gril recept dabelsky hadi vepřové maso na jehle
Suroviny: kýta vepřová, chilli paprika čerstvá, žampiony sterilované, slanina váhalova, sůl, pepř, olej olivový, omáčka sojová, česnek
Ďábelská vlnka na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAvl
61 názorů