Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelská vlnka na jehle

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

16. 6. 2011 12:14

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 182 kJ / 1 000 kcal
Bílkoviny5,66 g
Tuky105,01 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,10 g
Sacharidy7,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

29. 2. 2012 16:37

Jana Remkova: :-D:-D:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2012 18:52

Francka: A není to fuk?:-D Nikdy to nikomu nevadilo;-)

Francka

20. 1. 2012 18:23

Takhle:
Kýtu naklepeme...
Na druhý den ji nakrájíme...
A je to!

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2012 00:12

BILKOVAI::-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

19. 1. 2012 23:27

Okamžitě vypusťte to "si" paní Remková.:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2012 22:49

Francka: Jak jinak bych to měla napsat?:-D

Francka

19. 1. 2012 21:05

Kýtu si naklepeme...
Na druhý den si ji nakrájíme...
Paní, Vy jste sadistka!
Okamžitě vypusťtě to "si"!
Recept vynikající a ještě lepší, když použijete vepřovou svíčkovou. Známe z Indonesie, tam ale z kuřecí svíčkové (nejedí vepřové...). Škoda pro ně, nevědí, co je dobré.

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2011 13:37

senky: díky moc!!:-)

senky senky

29. 10. 2011 12:38

Včera vyzkoušeno;-):-p večeře vynikající:yes::yes: Jen bez žampionů, doma byli ti, kteří je zrovna nemilují:-8:-)) takže +32 a foto:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2011 21:12

evík: díky:-8

evík

20. 6. 2011 20:16

Zdravím Janičko, ty jsi opravdu nápaditá kuchařinka, mám uloženo v oblíbených a určitě vyzkouším,lahodí to oku a určitě bude lahodit i chuťovým buňkám. Posílám bodík:-p:-)):-)):-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2011 09:34

isindy: no, hlavně v bocích!!:-D:-D

isindy isindy

20. 6. 2011 09:23

tedy Jani, ty se ale umíš krásně vlnit :-D:-D:-D+

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 6. 2011 15:31

mysulka: díky moc:-)

mysulka mysulka

17. 6. 2011 15:04

:-p:yes: moc pěkné:-K

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit dobré ražniči na gril plzenština ražniči z vepřové kýty vepřové na jehle ďábelské vlnky z vepřového masa kuřecí játra na jehle živáňská pečeně babicovy dobroty ďábelská kýta jak napíchnout kýtu játra na jehle ražniči na jehle jehly na kýtu živanska na grilu s více druhu masa zeleniny vlnka sk vlnka sk vlnka.cz dábelské jídlo pro dábly jak napíchnout kýtu na gril recept dabelsky hadi vepřové maso na jehle

Suroviny: kýta vepřová, chilli paprika čerstvá, žampiony sterilované, slanina váhalova, sůl, pepř, olej olivový, omáčka sojová, česnek

TopRecepty.cz

Ďábelská vlnka na jehle

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jAvl