Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 259 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,00 g |
| Tuky | 17,00 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 170,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vločky, vodu a soľ rozmixujeme. Je dôležité mať rovnaký objem oboch surovín, preto ich odmeriavame v tom istom hrnčeku.
Krok 2: Panvicu rozohrejeme na ohni a malou naberačkou dávame na ňu cesto, ktoré ihneď spodnou stranou naberačky rozotrieme na celú panvicu na hrúbku ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Zveřejněno 12. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Moje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 15 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 15 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 15 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 15 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 16 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Dovolím si len jednu poznámočku, k spotrebe plynu. Vločková kaša je výborná, o tom niet pochýb, ale so sebou si ju na výlet nezoberiem, ani nič do nej nezabalím.
Maruska, rozmixovanim dosiahnem rovnaky efekt, z vlociek sa stane muka a zaroven, kedze sa mixuju zaroven s vodou, aj cesto. Trva to minimum casu.