Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,30 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
8 minut, otočíme a pečeme stejně dorůžova i z druhé strany. Krok 6: Podáváme s různě upraveným bramborem, salátem podle chuti a lze použít i dip, tatarskou omáčku apod.
Zveřejněno 25. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpVM
Moje poznámka
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpVM
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kounický kotlet
Kajkajak před 6 minutami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 41 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 42 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 2 hodinami
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 3 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 3 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina,
sýr,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sádlo
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
- "ostrým nožem uděláme nedokrojené zářezy cca 8-10 mm široké."
Místo 8-10 mm široké raději napsat 8-10 mm od sebe
- "Palce tu reď nejsou v nabídce"
Kliknout na poslední žlutý JEDNOBAREVNÝ emotikon a v rozšířené nabídce už jsou palce k dispozici
***
Podle hůlek rozvaluji těsto..., ale to nedokrojené maso je pro mě novum
Ten fígl s vařečkami mě doslova dostal do kolen,nedřív jsem " machrovala ', na co, přece umím udělat zářezy, a hned druhý se mi podařilo prokrojit skrz
Maruško, přeji hezký , pohodový týden