Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 854 kJ / 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,13 g |
Tuky | 68,51 g |
Vláknina | 31,07 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,33 g |
Sacharidy | 47,65 g |
Postup přípravy
Orestujeme dozlatova, přisypeme kmín a hlívu natrhanou na kousky, nesolíme. Dusíme 8-10 minut a necháme vychladnout. Krok 2: Chladnou směs rozmixujeme dohladka, nebo necháme kousky. Přidáme drobně nakrájenou druhou cibuli. Vmícháme všechny ostatní suroviny a dochutíme do lehce pikantní chuti. Podáváme s topinkami.
Zveřejněno 4. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Moje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 2 minutami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 3 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 35 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
slanina uzená,
olej,
cibule,
česnek,
hořčice,
omáčka worcesterová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (2)