Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 259 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 17,00 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 170,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vločky, vodu a soľ rozmixujeme. Je dôležité mať rovnaký objem oboch surovín, preto ich odmeriavame v tom istom hrnčeku.
Krok 2: Panvicu rozohrejeme na ohni a malou naberačkou dávame na ňu cesto, ktoré ihneď spodnou stranou naberačky rozotrieme na celú panvicu na hrúbku ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Zveřejněno 12. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Moje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 30 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 32 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
voda,
sůl
Komentáře (14)
Dovolím si len jednu poznámočku, k spotrebe plynu. Vločková kaša je výborná, o tom niet pochýb, ale so sebou si ju na výlet nezoberiem, ani nič do nej nezabalím.
Maruska, rozmixovanim dosiahnem rovnaky efekt, z vlociek sa stane muka a zaroven, kedze sa mixuju zaroven s vodou, aj cesto. Trva to minimum casu.